MY FIRST

MY FIRST je originalan i jednostavan 3u1 proizvod za bebe od 6 meseci, koji „raste” zajedno sa njima. MY FIRST je napravljen od veoma izdržljivog EPP materijala, koji savršeno apsorbuje udarce i “prijateljski” je za okolinu: podove, zidove ili nameštaj.

Zahvaljujući dvostranoj bazi i izuzetno jednostavnoj promeni funkcija, MY FIRST može postati: hodalica, klasična guralica ili daska za skejt za stariju decu, I to bez upotrebe alata.

MY FIRST, zahvaljujući sigurnim kliznim jastučićima na jednoj strani baze, mogu koristiti i najmanja deca kao klasičnu hodalicu. Stabilna površina sedišta na koju se možete penjati i dobro prianjanje na pod pomažu mališanu da nauči da ustane i napravi prve korake.

Nakon okretanja baze na stranu točka, MY FIRST postaje izuzetno agilan uređaj za vožnju za nekoliko sekundi, savršen za decu stariju od 1 godine.

Nakon demontaže karoserije sa sedištem dobijamo dasku – skejt sa točkovima, po kojoj se starija deca mogu voziti odgurujući se nogama ili rukama. To je ne samo odlična zabava, već i odlična vežba za opšti razvoj, trening balansiranja celog tela i brzu reakciju na pad.

Prodajna mesta

Poručite online

3u1 funkcija

Za tren oka i bez upotrebe alata, vozilo može da postane: hodalica, klasična guralica ili daska za skejt.

Izdržljiv materijal koji apsorbuje udarce

Bezbedno za decu i okolinu – podove, zidove i nameštaj

Lako se čisti

Udobno profilisano sedište sa mekom podlogom koja se može ukloniti, vrlo lako se čisti

Skladište ispod sedišta

Savršeno mesto za vaše omiljene igračke, automobile ili kocke