ZDRAVO! Hvala što ste izvojili vreme da nas posetite!

Mi smo Scoot & Ride, verovatno najkreativnija kompanija za trotinete na svetu!

Mi, Christian, Wolfgang, Christoph, Stefan, Ive, Viktoria i Robert, sledeći našu strast, uživamo da dizajniramo za decu. Naš tim takođe uključuje sve naše prijatelje, poznanike i njihovu decu, kao i naše Distributere, marketinške i proizvodne partnere koji nas podržavaju godinama; Veoma smo ponosni na to.

Do danas, naša strast nas je odvela u preko 40 zemalja. To znači da su naši proizvodi dostupni za decu od 1 do približno 12 godina u preko 40 zemalja širom sveta. Naši proizvodi su postali toliko popularni da ih često kopiraju; Stalno radimo na novim stvarima i živimo našu filozofiju sa vama ovde i sada.

KVALITET Naše proizvode testirali su priznati instituti za ispitivanje u skladu sa zakonskim zahtevima te specifičnim regulativama država u kojima se na[i prizvodi prodaju; Svi naši proizvodi ispunjavaju zahteve propisa TOY DIRECTIVE 2009-48-EC i REACH. U zavisnosti od kategorije, naši proizvodi su testirani u skladu sa jednim ili više ih standarda: EN71 / EN14619 / EN 1078 / ASTM F963 / ASTM F2246 / KC / GMARK / AS-NZS ISO 8124. Pored zakonskih obaveza, proizvod mora biti i u skladu sa našom filozofijom; zato izbegavamo PVC i trudimo se da koristimo samo materijale od sertifikovanih dobavljača.

PROIZVODNJA Naša proizvodnja se nalazi u Južnoj Kini već devet godina. Kompaniju vodi gospodin Lee, druga kompanija koja je u Hong Kongu, svakodnevno obavlja komunikaciju za nas (hvala vam, Ricky, Stanley, Lisa, Jim i Armin). Pre svake isporuke, Jane, koja takođe živi u Kini, radi proveru kvaliteta. Od 2018. godine proizvodimo kacige, a uskoro ćemo imati predstavništvo i u Vijetnamu. Svi naši direktni partneri poštuju međunarodne i neobavezujuće dobrovoljne standarde kao što su ISO 9001, BSCI, ICTI, Bluesign, Okotex. Kao Austrijska kompanija, naše zahteve postavljamo kao svoj cilj,a sastajemo se svakog drugog meseca; jer najbolji način da idemo napred je to kada smo svi zajedno.

ODGOVORNOST Uvereni smo da su proizvodi sa dugim vekom trajanja najmanje štetni za životnu sredinu. U Scoot&Ride-u živimo svoju ideju 2 u 1, koristimo najbolje materijale i dizajniramo svoje proizvode na takav način da se mogu popraviti. Nastojimo da koristimo ekološki prihvatljive ili reciklirane materijale, gde je to moguće; na primer, 2019. godine, naši besplatni uzorci su uglavnom napravljeni od recikliranih materijala. Optimizovani lanci snabdevanja su takođe važan faktor, pa smo promenili pakovanje sa dva na četiri predmeta i optimizovali sve veličine kartona kako bismo smanjili CO2. Cilj nam je da stvorimo još jednostavnije lance isporuke robe kako bi se smanjio i broj transporta.

 

Scoot & Ride® – clever mobility.